Monday, December 17, 2012

1 weeks lagi tahun baru

Assalamualaikum...

Pejam Celik pejam Celik..... lagi 1 weeks jer nak masuk tahun 2013.. tahun yang paling aq nnt2 kan... tahun yang aq harap akan memberi kan kenangan yang paling indah buat aq dan org sekeliling aq... tahun yang akan memberi seribu 1 makna dalam kehidupan aq... tahun yang akan merubah hidup aq.... tahun dimana aq akan di ijab kabulkan sebagai isteri (hopefully) Insya'Allah..... tahun dimana aq akan meningkat umor.... oh Tidak dah semakin Tua..warrrrhhhhhhh......  (klu dipanjangkan umor)..... Setiap kali tahun baru orng mesti tanya ape azam bru kan ?????nak bukak buku baru la...huhu dan mcm2 lagi la asal kan ade perkataaan BARU..... huhuhu...... klu nak tau AZAM bru kne tggu tahun baru la kan...hahaha

P/s :: SAkinah MAnsor selamat dtg ke dunia BLogger yer... SIla la meng UPDAtes kan Story2 ko yer... tak     sabar nak bace....

Sekian sampai sini dulu yer............
♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Wani ! ♥

Thursday, October 18, 2012

Berstatus kePUNyaan Orang

Assalamualaikum....................

Alhamdullillah akhirnyer sy sudah menjadi hak org......walaupun belum sepenuhnyer yer.... berstatus tunangan org baru..... Terima KAsih yer Sallehuddin b. Ismail.... kte hanya tinggal 1 step lagi untuk bergelar pasangan suami isteri............ (".")



♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Wani ! ♥

Monday, August 27, 2012

SElamat HAri RAyer....!!!

ASSAlammualaikum................


Selamat Hari rayer yer...... rayer sya Xseperti org2 lain yang pakai baju sedondon 1 family.. pic sane sni 1 family,berayer bersama2 atuk dan nenek, tp walau bagaimanapun sy tetap bersyukur sebab masih dikurniakan keluarga............ after sembahyang raye kami 1 family terus bergerak ke kampung sebelah mak di kuala pilah........ best part nie sebab sy yang drive ok sampai kampung (brani sudah...!!) sampai jer kampung mama jumpe la sedara mara,sepupu sepapt,bau2 bacang 2 la..hehehe rmai jugak la..... tp part yang tak best sebab duit rayer tak dapat banyak pun.......... :(,
setelah beberape jam di kampung mak kami singgah pula dikampung abah REMbau,N9 jugak.......... sampai jer kampung abah dah mlam trus balik umah arwah nenek tdo kat c2.... esoknyer bru sambung berayer............ tapi mlam 2 kami dah balik HOme sWEET hOME dah...........
raye ke-3=hanya dirumah sambil beron9 dr siang ke mlam............
raye ke-4=pergi kerja dengan penuh tak semangat langsung...!!!!

itu sje yer cerita rayer...................sekian............ luper plak..

Last skali SElamat Hari raye yer pada kalian2 sekalian...... harap maaf klu ade salah dan silap yer....

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Wani ! ♥

Tuesday, June 26, 2012

KerJa

Syukur ALLHAMDULILLAH skang nie aq dah kjer walaupun gaji nyer tak besar mane pun sekurang2nyer cukupla wat mase nie.......hujung bulan nie genap la 4 bulan aq bekerja di TENAGA TEKNIK SDN BHD...
tempat kjer aq nie boleh tahan la jauh dr umah...tp nasib baik my dad bli kan kete..huhuh terharu sgt2... akhirnyer sy dapat gak kete...mule2 takut gak la nak bawak lame2 dah brani dah...sekarang nie ari2 sy g kjer my mum tak payah anta dah....sy dah boleh pergi sendiri....suasana kjer disini memang la best klu bos takde (hehehhe)........hope2 nnt gaji aq NAIK la........ bos tolong la nek kan gaji SAYA..!!!!
♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Wani ! ♥